András Lőrinc

vőfély és ceremóniamester

facebookon.png
vakbarat.gif

Jogi Nyilatkozat

Általános jogi feltételek

A www.andraslorinc.hu oldalon található tartalom az oldal készítőjének szellemi tulajdonát képezi. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek másolása, vagy átfogalmazás után történő felhasználása, valamint értékesítése, továbbadása. Ezen szabályok alól kivételt képeznek a technikai megoldások, amelyek szabadon felhasználhatók a felhasználó oldalának megfelelően átalakíthatók, a származás forrásának megjelölésével. Az oldal készítője hisz az internet szabadságában, addig, amíg az mások személyi jogait nem sérti, illetve másokat anyagilag és erkölcsileg nem károsít, ezért a szerkesztéskor az alábbi linkeken található forrásokat használta fel kiinduló alapként, amelyekért ezúton szeretne köszönetet mondani a linkelt oldalakon található leírások készítőinek.

  • http://www.segedletek.hu/segedletek/php/php_mysql_alapu_vendegkonyv.html
  • http://prog.hu/tudastar/23977/PHP+naptar.html

Amennyiben a felhasznált forrás szerzőjét hátrányosan érinti a felhasználás, és ezt jelzi a szerkesztő számára, úgy az üzemeltető azonnali hatállyal eltávolítja azt. Az üzemeltető jogot formál arra, hogy az oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa mind formailag mind tartalmilag.


Adatvédelem

A www.andraslorinc.hu webcímen található honlap üzemeltetője kijelenti, hogy a honlap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. Ugyanakkor felhívja a felhasználók figyelmét, hogy a vendégkönyvbe történő bejegyzés során az önkéntesen megadható név és e-mail címen kívül a felhasználó számítógépének IP-címét is rögzíti.
A vendégkönyvben történő bejegyzés során megadott személyes adatokat kizárólag egy esetleges jogsértés felderítése érdekében tárolja, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem teszi elérhetővé.


Az adatok elérhetősége, módosítása, töröltetése

A megadott adatokat e-mail üzenet formájában Ön bármikor helyesbíttetheti és töröltetheti is. Az adatkezelő vállalja, hogy a változásokat az átvételt követő 1 munkanapon belül végrehajtja.