András Lőrinc

vőfély és ceremóniamester

facebookon.png
vakbarat.gif

Vendégkönyv

Szeretnék hozzászólni
Oldalak: 1234567
Jurkovics Fanni
2016-10-15 21:44:59
37.
Kedves Lőrinc! Szeretnénk még egyszer nagyon megköszönni Neked, hogy közreműködtél a Nagy Napunkon! Nagyon jó döntést hoztunk, amikor Téged választottunk!:) Neked köszönhetjük, hogy egy olyan jól szervezett esküvőnk volt, mint amilyenre mindenki vágyik! Külön köszönjük, hogy ennyire figyelmes voltál velünk és minden vendéggel, akik csak pozitív visszajelzést adtak Rólad :) Csak ajánlani tudjuk Lőrincet Mindenkinek! Fanni és Gergő
Kitti és Csaba
2016-05-23 18:05:10
36.
Kedves Lőrinc! Az esküvő napján beigazolódott, hogy jó döntést hoztunk, amikor téged kértünk fel az esemény levezénylésére. Nagyon jól megalapoztad a hangulatot és remekül fűzted át a különböző történéseket! A felmerülő problémákat azonnal megoldottad, nekünk tényleg csak az volt a dolgunk, hogy kiélvezzük a napot. Teljesen igazad volt abban is, hogy rettentő gyorsan el fog szállni az idő és hála neked, az ütemtervvel menet közben nekünk nem kellett foglalkozni, így a lebonyolítással kapcsolatos stressz sem zavart minket. A játékot is pontosan a legjobb időben és a megfelelő rugalmassággal vezényelted le, azóta is emlegeti a násznép :) A határozottság, felkészültség és a gyors helyzetfelismerés elengedhetetlen egy ilyesmi alkalom levezényléséhez, de bátran merem állítani, hogy egyikből sem volt hiány. Köszönjük szépen és külön köszönet a jótanácsokért!
Hajni és Péter
2016-04-07 23:06:18
35.
Kedves Lőrinc!Itt is szeretnénk megköszönni az esküvőnkön teljesített színvonalas vőfélyi/ceremóniamesteri szolgálatodat amely megkoronázta mind kedves Feleségem számára és számomra is, az életünk egyik legfontosabb napját az esküvőnket. Hálás köszönet mégegyszer!!*****
Kiss Szabolcs
2015-11-06 19:40:35
34.
Kedves Lőrinc! Rögtön egy bocsánat kéréssel indítanék, hogy csak most írok. Szeptember 12 nem a múlthéten volt, de jobb későn mint soha :) Bocsánat kérés után pedig, ha egy szóval kéne össze foglalnom azt amit az esküvőnkön csináltál, na azt a szót még nem találták fel :) Fantasztikus volt, nagyon profi. Azt hiszem nélküled, a te hozzáállásod, tapasztalatod és tehetséged nélkül nem sikerült volna ilyen jól az esküvő. Nagyon jó hangulatot csináltál, az apró problémákat tökéletesen elsimítottad, és minket is nagyon jól terelgettél aznap. Minden nagyon köszönünk! Remélem még találkozunk :)
Kósa-Berta Bernadett
2015-10-01 19:34:24
33.
Kedves Lőrinc! Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy hozzájárultál a nagy napunk tökéletessé tételéhez. Nagyon profi munkát végeztél, és ezt az egész násznép nevében mondhatom. Nagyon jól hoztad a vőfély és a ceremóniamester vegyített szerepét, mindennel elégedettek voltunk. További sok sikert kívánunk, és tedd tökéletessé még sok pár Nagy napját Betty és Bandi (alias Bendi)
Kedves Érdeklődő!
Kérlek, kérdésedet, véleményedet mondd el nekem Facebook oldalalamon a András Lőrinc - vőfély és ceremóniamester címen.
Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel.