András Lőrinc

vőfély és ceremóniamester

facebookon.png
vakbarat.gif

Vendégkönyv

Szeretnék hozzászólni
Oldalak: 1 234567
Patai Jolán
2015-07-29 16:26:20
32.
Kedves Lőrinc! Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy személyeddel hozzájárultál a május 30-ai esküvőnk sikeres lebonyolításához. Úgy gondoljuk, Nélküled nem ment volna ilyen jól minden. Külön köszönjük, hogy a templomi bevonulást így megszervezted, illetve, hogy a vacsorát is gördülékenyen levezényelted. Azóta már több rendezvényen is voltunk, de sehol nem tapasztaltunk ezen a téren ennyire profi teljesítményt. Egy korábbi hozzászólóhoz hasonlóan mi is azt kértük tőled, hogy elegyítsd a vőfélyi és ceremóniamesteri elemeket, ennek is 100%-osan megfeleltél. Megnyugvást jelentett számunkra, hogy mindig tartottad magad az előre egyeztetett ütemtervhez, jó időben megfelelő játékokat „hoztál”, ha kellett határozottan és eredményesen, ha kellett viccesen irányítottad a násznépet (a templom előtti megszólalásodat azóta is emlegetik sm01) és az egész esküvő/lakodalom menetét. Ami még külön kiemelendő, hogy a huszonéves unokahúgaimtól kezdve a korosabb vendégeinken keresztül mindenki dicsért téged az esküvő után. Még egyszer köszönjük! Jolcsi és Andris
Sovány Adrienn
2015-06-04 12:18:05
31.
Kedves Lőrinc! Szeretnénk még egyszer megköszönni Neked,amit értünk tettél! Így édesanyám hozzá szólása után is.Tudom ez a munkád,és ez az amit jól csinálsz!!!Szuper hangulatot varázsoltál az esküvőnkre ,profi módon irányítottad a násznépet,akiknek szintén nagyon tetszett a közreműködésed ,így utólag vissza hallva.Így édesanyám szavait ismételve ,örülünk neki hogy megismerhettünk,és értékes emberrel lettünk gazdagabbak!!KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!! Mindenkinek bátran,nyugodt szívvel tudjuk ajánlani.Számunkra Lőrinc volt a legjobb választás!!!! Adrienn és Arnold.
Miks Mária
2015-05-26 11:16:44
30.
Kedves Lőrinc! Nehéz szavakba önteni, azt a sok jót amit Értünk és a Násznépért tettél. Köszönjük kevésnek tűnik,de mégsem tudok egyebet mondani mint,ezerszer köszönjük a fáradozást és odafigyelést. Örülünk, hogy megismerhetünk úgy érezzük egy értékes emberrel lettünk gazdagabbak. Leendő házasulandók ! Tiszta szívből ajánlom Lőrincet!! Hívjátok és gondtalan jó hangulatú lesz életetek nagy napja! Remélem még sok ezer pár esküvőjét fogod felejthetetlené tenni, úgy mint a gyermekeimét! Szeretettel: Marika (örömanya )
reka
2014-09-14 17:07:45
29.
Jo az oldal.reka
Kata és Máté
2014-08-16 22:13:16
28.
Úgy érezzük, hogy Lőrinc tökéletes választás volt. Ha valaki most azon tanakodik, hogy kit válaszon vőfélynek vagy ceremóniamesternek (esetleg a kettő egyvelegét képviselő személynek): LŐRINCET AJÁNLJUK a következők miatt. 1. Határozottság és jó kiállás Már a templomi szertartást követő fényképezéskor egyértelművé vált, hogy Lőrinc magabiztosan és udvariasan tudja navigálni a teljes násznépet. Kiállásával és határozottságával elérte, hogy a későbbiekben is a megbeszélt menetrend szerint történt minden. 2. Optimális stílus Mi azt kértük Lőrinctől, hogy a vőfély és a ceremóniamester vegyített szerepét töltse be. Ez tökéletesen sikerült. Lőrinc az egész esküvő folyamán rendkívül jó érzékkel választotta meg azt, hogy mikor legyen humoros, mikor komoly. Komoly volt például, amikor ő maga is megfogalmazott röviden tanácsokat a házaséletre, vagy amikor a pohártörés, csipkedobás néprajzi hátterébe avatta be a közönséget (mindezt érdekfeszítően és lényegre törően). Mindvégig szalonképes stílusa volt, sikerült azt a hangot megtalálni, amely minden korosztálynak humoros vagy éppen minden korosztálynak érdekfeszítő volt. 3. Figyelmesség és profi helyzetmegoldó képesség Mindig előre intézkedett az iránt, hogy a soron következő programban ne legyen csúszás, illetve a személyi illetve technikai feltételek a program tervezett kezdetére adottak legyenek. Rendkívül ügyesen oldott meg kellemetlen helyzeteket. 4. Felkészültség Mindent előre egyeztettünk az esküvővel kapcsolatban, és Lőrinc mindvégig képben volt, hogy pontosan mikor milyen program következik, és mindent a megbeszéltek szerint intézett. 5. Hibátlan teljesítmény Eddig úgy gondoltuk, hogy 100 %-os teljesítmény nem létezhet, és a 100 %-ra legfeljebb csak törekedni lehet. Lőrinc 100 %-os, hibátlan teljesítményt nyújtott. Mindvégig kézben tartotta az esküvőt. Amikor egy pillanatra is úgy tűnt, hogy csúszás vagy vakvágány fenyeget, azonnal közbelépett és minden terv szerint haladt tovább. Nagyon hálásak vagyunk!
Kedves Érdeklődő!
Kérlek, kérdésedet, véleményedet mondd el nekem Facebook oldalalamon a András Lőrinc - vőfély és ceremóniamester címen.
Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel.