András Lőrinc

vőfély és ceremóniamester

facebookon.png
vakbarat.gif

Vendégkönyv

Szeretnék hozzászólni
Oldalak: 123 4567
Anikó Snijder-Baráth
2012-10-02 20:43:25
20.
Szia! Szeretnénk megköszönni neked ezt a csodálatos esküvöt és a váratlan helyzetek tökéletes kezelését. Szeretnénk megköszönni a tolmçs hölgy részvételét is, aki rátette a pontot az i-re. Szerintem a család magyar, holland ága évekig fogja emlegetni az esküvöt. Illetve elárulom a párom nagypapája mindig mindennel elégedetlen, de azt mondta, hogy ebben hiba nem volt. :) Köszönjük mégegyszer Aniko és Sjoerd


Kedves Anikó és Sjoerd!

Számomra mindig öröm azt olvasni vagy hallani, hogy egy pár a saját esküvőjét csodálatosként éli meg. Azonban ez sosem a vőfély érdeme, hanem az övék és a násznépé. A vőfély és tolmács segédje mindössze hozzásegítheti az embereket a könnyedebb, önfeledt szórakozáshoz.
Remélem, minden rendben veletek a messzi Hollandiában.
Barátsággal:
András Lőrinc
Betti&Zsolt
2012-08-14 21:37:46
19.
Kedves Lőrinc!

Köszönjük szépen profizmusodat, amivel levezényelted az egész esküvőnket.Tapasztalatod és tudásod sokat segített már az előkészületek során is. Maximálisan elégedettek vagyunk, jobbat nem választhattunk volna! Köszönjük szépen!

Betti&Zsolt 2012.08.11


Kedves Betti és Zsolt!

Nagyon szépen köszönöm a dícséretet - irulok, pirulok -, de az nem engem illet, hanem titeket és a násznépet. Örülök, hogy olyan párral dolgozhattam együtt, akik maximálisan partnerek voltak, és együttműködtek az egész személyzettel. Köszönöm nektek én is, jó volt nektek segíteni.
Barátsággal: A. Lőrinc
Gábor Tamás és Rita
2012-05-29 21:57:27
18.
Kedves Lőrinc!

Igaz, már egy év eltelt az esküvőnk és a lagzink óta, de még mindig nagy örömmel emlékezünk vissza a nagy napra. Míg készültünk rá, azon izgultunk, hogyan tudjuk úgy megszervezni ezt az egyszeri és megismételhetetlen napot, hogy a mi álmaink szerint történjen minden, és eközben a násznép is jól érezze magát. Ahogy teltek a napok, egyre több megoldandó feladattal kerültünk szembe, melyek megoldását még nem láttuk. De az első megbeszélésünk után, éreztük, hogy a Te vezetéseddel és háttérmunkáddal valóban a legteljesebben élhetjük át ezt az ünnepet. S a valóság csak igazolni tudta megérzésünket, sőt felül is múlta azt…  Nagyon hálásak vagyunk azért a.segítő jelenlétedért, amellyel egész idő alatt jelen voltál, és gördülékennyé tetted az események egymásutánját. A rögtönzött verseid, és spontán előadott, ízléses beköszöntőid mindenkit lenyűgöztek, hónapokig emlegették. A jó tanácsaid és intelmeid mondanivalója és eredetisége még emelkedettebbé tette a napunkat. Örülök, hogy mint középiskolás színjátszós társam ilyen módon lehettél részese a mi nagy napunknak! Kívánjuk, hogy még sok örömed legyen e hivatásod művelésében!

Gábor Tamás és Rita


Kedves Rita és Tamás!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, csakúgy mint a jókívánságokat. Őszintén remélem, hogy az elmúlt egy évben semmit sem bántatok meg, és a házasságotok minden másodpercét büszkén vállaljátok egymás és a nagyvilág előtt. Kívánom, hogy 49 év múlva legalább ilyen jó lakodalmat tudjunk csinálni.
Barátsággal: Lőrinc
Kati és Tomi
2011-11-23 13:21:54
17.
Kedves Lőrinc! A nászút előtt már csak egy dolgunk van hátra: megköszönni Neked a sok segítséget, jótanácsot, amivel elláttál minket. (Ezt most nem hagyjuk az utolsó percre, és várunk vele 2012-ig. :-D) Szuper buli volt, nem győzted volna kivárni a végét! A násznép minden visszajelzésében megemlít Téged, hogy ilyen profi vőféllyel még nem találkoztak! Már a távozásodkor kaptál tőlük egy spontán, nagy tapsot és hurrát, de azóta csak szaporodnak a dícséretek. Azt nyújtottad, amit megbeszéltünk, amit szerettünk volna, sőt, felülmúltad az elképzeléseinket! A szűkös hely ellenére sem hallottunk senkitől panaszt, ami annak is köszönhető, hogy minden rendben zajlott (tehát Neked)! Köszönjük szépen és reméljük látunk méh egy borkóstolón is! Minden jót kívánunk! Kati és Tomi


Kedves Kati és Tomi!
Egy picit megkésve, de annál nagyobb örömmel köszönöm meg kedves szavaitokat. Nagyon remélem, hogy a nászutatok rendben letelt, és egészségben érkeztetek haza. Nagyon örülök, hogy nem csalódtatok bennem, és annak is, hogy sikerült felül múlnom az elképzeléseiteket.
Barátsággal: András Lőrinc
Helga és András
2011-10-23 21:02:43
16.
Kedves Lőrinc! Ezúton szeretnénk megköszönni a közreműködésedet és a rengeteg segítséget! Külön köszönet, hogy vállaltad a hosszú és nem túl kényelmes utazást is a rendezvény kedvéért. Azt gondolom, sikerült megmutatnod, hogyan kell professzionálisan kezelni minden felmerülő nehézséget. olyan maradandó emléket sikerült szerezned nekünk és a teljes vendégseregnek, amelyre mindig emlékezni fogunk. Remélem lesz még alkalmunk találkozni és ismét koccintani! Ezúton kívánunk további sok sikert a munkádhoz és jó egészésget!

Kedves Helga és András!
Köszönöm szépen a sok szépet és jót amit itt leírtatok, már kezdek teljesen elpirulni :).
Nagyon örülök, hogy sikerült titeket megnyugtatni és segíteni a munkámmal és be kell vallanom, hogy az egész lakodalom alatt én is nagyon jól éreztem magam.
Nem utolsó sorban köszönöm, hogy egy kicsit haza "vittetek", jó volt otthoni levegőt szívni. Arról pedig nem is beszélve, hogy új dolgot tanultam én is : "...ha boldog akarsz lenni, akkor ne házasodj meg. Akkor házasodj meg, hogy ha mást akarsz boldoggá tenni."
Barátsággal: Lőrinc
Kedves Érdeklődő!
Kérlek, kérdésedet, véleményedet mondd el nekem Facebook oldalalamon a András Lőrinc - vőfély és ceremóniamester címen.
Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel.