András Lőrinc

vőfély és ceremóniamester

facebookon.png
vakbarat.gif

Vendégkönyv

Szeretnék hozzászólni
Oldalak: 1234 567
Tóth Noémi és Bertalan
2011-09-01 14:45:06
15.
Kedves Lőrinc! Nagyon szépen köszönünk mindent, hogy segítettél csodálatossá varázsolni a mi "Nagy napunkat ". Köszönjük a sok odafigyelést és segítséget! Most így visszagondolva nem is tudom mi lett volna nélküled!Minden apró részletre figyeltél mikor pici gubanc volt akkor is egyből ugrottál... sm04 Nagyon büszkék voltunk hogy így ismeretlenül is ilyen remek vőfélyt találtunk! Sokan voltak az esküvőn akik azt mondták, hogy ilyen kellemes emberrel mint te még nem is találkoztak! Azóta már jó sok ember elkérte az elérhetőséged sm04 Arra külön büszke voltam hogy különleges levesünkhöz is új rímet faragtál! Kívánunk neked jó egészséget és további sikereket a munkádban! Annak aki most vőfélyt keres Téged mindenkinek csak ajánlani fogunk!!! KÖSZÖNÜNK mindent! Noémi és Berci

Kedves Noémi és Berci!

Nagyon örülök, hogy sikerült megfelelnem az elvárásotoknak! Köszönöm szépen a kedves szavakat, és be kell valljam, hogy én is jól éreztem magam az esküvőtökön ;). Megérte annyit utazni azt hiszem :). Sok boldogságot kívánok nektek most is! Üdv: Lőrinc
Bonca & Gábor
2011-08-14 14:59:07
14.
Kedves Lőrinc! Nagyon köszönjük a közreműködésed, segítséged, odafigyelésed és törődésed az esküvőnk napján. Mi úgy éreztük a Te személyed emelte ilyen magas színvonalúvá a napunkat. Abszolút elképzeléseinknek, álmainknak megfelelően történt minden, hisz végig jó kezekben voltunk. A rokonaink, barátaink külön kiemelve gratuláltak a személyedért. Nagymamámat teljesen levetted a lábáról, beszédeiddel, figyelmeddel. Azóta is többször emlegetett. :) Azt a pillanatot, az esküvői torta behozatala előtt, amikor egyeztetted a DJ-nkel, hogy a zenéből még 20 másodperc(!) van hátra, és ezt jelezted a pincéreknek és nekünk azért, hogy minden összhangban történjen, a feleségem azóta is emlegeti. Nem gondoltuk, hogy ilyen profin lesz levezetve az esküvőnk. Végig figyeltél minden történésre, a nem várt eseményeket, úgy kezelted le, mintha így kellett volna lezajlaniuk. Hatalmas köszönet érte! Nem tudjuk eléggé meghálálni.

Kedves Bonca & Gábor!

Őszintén köszönöm a kedves szavakat, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem én emeltem esküvőtök színvonalát, hanem Ti és a násznépetek! Örülök, hogy sikerült az elképzeléseiteket megvalósítani, amiért persze külön köszönet jár a segítő személyzetnek is. Jó volt velük dolgozni, ezért sikerült a időpontokat pontosan egyeztetni. Köszönöm szépen a fényképeket, hamarosan felkerülnek azok is.
Remélem, hallok még rólatok, addig is minden jót kívánok nektek.
Üdv, Lőrinc
Lajkó Krisztina és István
2011-08-12 20:01:10
13.
Kedves Lőrinc! 2011.07.16-án volt a lakodalmunk, amit minden vendég azóta is dicsér Neked köszönhetően. Külön kiemelik, hogy milyen profi volt a vőfélyünk, mert szimpatikus, jó kiállású, kellemes hangú, szép beszédű vagy és mindenre figyeltél. Mi külön köszönjük, hogy bár előre figyelmeztettél bennünket bizonyos problémákra, mi legyintettünk rá és mikor beigazolódott, amit mondtál nem lettél ideges, hanem mosolyogva megoldottad a problémát úgy, hogy a vendégek észre sem vették. Sőt még ingyenes vőfélyoktatásra is volt időd és energiád. Jobb vőfélyt nem választhattunk volna Nálad!

Kedves Krisztina és István!

Tiszta szívemből köszönöm, hogy én lehettem a segítségetekre a nagy napon, mert egy rendkívül jó lakodalommal ajándékoztatok meg. Az összes felmerült problémát azért sikerült könnyen megoldani, mert csodálatos és türelmes volt a násznépetek. Szerencsések vagytok, hogy olyan emberek szeretnek benneteket, akik megtiszteltek titeket jelenlétükkel.
Az ingyenes vőfélyoktatást pedig nagyon szívesen, remélem, volt foganatja is neki. Azt hiszem nincs más hátra nektek sem, mint előre. Várom a fényképeket, és a jó híreket a születendő gyermekekről.
Barátsággal: Lőrinc
Ginál István, Ginál-Oszvald Beáta
2011-08-06 12:40:58
12.
Kedves Lőrinc! Nagyon-nagyon köszönjük a kiváló munkát! A lagzi minden percét élveztük, köszönet ezért Neked is! Teljesen ismeretlen terepen profihoz méltó módon működtél együtt minden segítőnkkel, és folyamatosan kézben tartottad az eseményeket. Hálásak vagyunk nagyfokú rugalmasságodért, segítőkészségedért! Köszönjük az ízes verseket, a vidám játékokat, minden figyelmességed! Mindenkinek szívesen ajánlunk, ami azt illeti, már hírét vettük, hogy szüleinket bombázzák az elérhetőségedért. :) Bea és Pisti (Hajós, 2011.07.30.)

Kedves Bea és Pisti!

Őszintén örülök, hogy sikerült a nagy napotokat ha nem is naposabbá, de legalább egy picivel nyugodtabbá tennünk. Mondjuk profi társasággal sokkal könnyebben megy minden. Remélem, a nászút is rendben megvolt, és az időjárás sem veszélyeztetett titeket. Remélem, hallok még rólatok, és addig is minden jót kívánok.
Üdv, Lőrinc
Forman-Nagy Rita
2011-07-31 21:27:42
11.
Kedves Lőrinc! Köszönjük, hogy a mi lagzinkon-esküvőnkön is segítettél a nagy nap lebonyolításában, ami nagyon jól sikerült. Minden vendégünk és szolgáltatónk csak azt kérdezte, \"Ki volt ez a vőfély?\" \"Honnan jött?\" Szinte minden szolgáltatónk elkérte az elérhetőségeidet (lehet kell még Szoboszlóra jönni :) ), talán ez az egyik legnagyobb dicséret, na és persze az, hogy minden vendégünk és persze mi is nagyon jól éreztük magunkat. A versek, a modern játékok emlékezetessé tették az estét, a figyelmességed és a talpraesettséged előtt pedig előtt pedig le a kalappal :) A legkevesebb amit mondhatunk: Köszönjük :) Rita és Zsolt /2011.06.18/

Kedves Rita és Zsolt!

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, mindig jól esik olyan emberek őszinte véleményét olvasni, akikkel én is jól éreztem magam. Az pedig külön hab a tortán, hogy a kapott kritika pozitív hangvételű. :) . Igazán megérte olyan sokat utaznom az esküvőtökre, hiszen kellemes emlékekkel jöhettem haza tőletek.
Minden jót kívánok nektek, és köszönöm szépen a képeket is. Hamarosan azok is felkerülnek.
Kedves Érdeklődő!
Kérlek, kérdésedet, véleményedet mondd el nekem Facebook oldalalamon a András Lőrinc - vőfély és ceremóniamester címen.
Köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel.